Spanienjagtrejser

Beceite ibex (stenbuk)

Beceite ibex (stenbuk)

Beceite ibex, næstefter Gredos, er det største og mest imponerende trofæ blandt de fire underarter af spanske ibex. Hornene har en meget speciel form som bedst kan sammenlignes med et ‘fly’ (lange, tykke og vidt åbne horn). Det er et meget forsigtigt dyr og jagten er dermed krævende og for den kræsne jæger. Gamle hanner går normalt alene, men bliver ledsaget af andre hanner om foråret og sommeren.

Tortosa-Beceite, et bjergrigt massiv beliggende i tre provinser (Tarragona, Castellón og Teruel) med en meget unikt og stejlt landskab med dybe dale og klippeformationer. Øde områder, samt mandel- og oliventræer udgør det typiske landskab i dette område. De nærmeste lufthavne er Valencia og Barcelona, der ligger henholdsvis 1.5 og 2 timer fra reviret.

Der ligger mere end 100.000 ha private jagtmarker i hjertet af Beceite-bjergkæden, beliggende mellem 800 og 2000 meter over havets overflade med forskellige landskaber, der absolut er egnet til enhver fysisk tilstand for jægeren.

Den bedste sæson at jage en gammel stenbuk er i brunsttiden, hvor de gamle hanner forlader deres huler for at kæmpe mod andre hanner og tiltrække så mange hunner som muligt. Det er i denne periode, hvor vi får flere chancer for at jage store hanner. Om foråret er der også gode chancer, når vi har muligheder for at nedlægge en god stenbuk på markerne.

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere ledige licenser, da al jagt i Spanien er styret ud fra antallet af licenser, det enkelte revir bliver tildelt årligt. Dette er grunden til at vores antal af jagtlicenser er meget begrænsede.

Priser

Trofæ

CIC point

Pris

High representative

<205

33.995 kr.

Bronze

205-214

37.995 kr.

Silver

215-224

46.995 kr.

OBS: Alle priser er vejledende og inkl. moms

Gold

225+

68.995 kr. + 2.300/point

Antal jagtdage

2-3

Inklusiv

2 jagtdage

Trofæafgift

Tilladelser

Jagtlicens

 

Eksklusiv

Jæger: 750 kr. pr. dag / Gæst: 600 kr. pr. dag (inkl. frokost og drikkevarer) 

Andre måltider samt servering af alkohol

Dyrlægegebyr, eksporttilladelse og forsendelsesomkostninger

Aktiviteter efter jagten

Internet, telefonopkald og fax

Fly og transport til/fra lufthavn

Hotel

Eventuelle drikkepenge til professionelle guider og personale

Leje af riffel. (750 kr. pr. dag, inklusiv ammunition)

Konservator (behandling af trofæ) 

  •  På plade 900 kr. 
  • Skuldermonteret: 3.375 kr.

Vilkår og betingelser

Depositummet er ikke refunderbart. Vi vil dog være så vidt muligt være behjælpelige, hvis vores gæst ønsker at få ændret datoen for rejsen.

På tidspunktet for bookingen af datoer, vil 50% af rejsens totalpris (depositummet) blive opkrævet. Restbeløbet for rejsen skal være betalt 60 dage før jagten. Hvis bookingen er sket inden for 60 dage før afrejsen, vil det fulde beløb blive opkrævet. 

Hvis gæsten anskyder et dyr, som ikke bliver fundet, er det påkrævet gæsten at betale beløbet svarende til trofæets fulde pris. I langt de fleste tilfælde vil vores team dog finde det anskudte dyr. 

Jægeren vil have tre fair muligheder pr. trofæ. Efter den tredje mulighed, kan jagten være betragtet som afsluttet. 

Jagtlicens og tilladelser: For at erhverve jagtlicensen og forsikring skal gæsten sende en kopi af pas samt gæstens jagttilladelse mindst 21 dage før rejsen. 

Vores anbefaling til hoteller

Nedenstående ophold er blot vores anbefalinger af hoteller, som ligger i nærheden af forskellige jagtområder. Vores kunder står selv for booking af overnatning. De steder som vi anbefaler ligger alle i en god placering i forhold til steder, hvor vi udbyder jagter.

I Arcos de la Frontera
Parador de Arcos de la Frontera
Mouflon
I Arcos de la Frontera
La Casa de Bovedas Charming Inn
La Casa de Bovedas Charming Inn
Dåhjort i Spanien

Området

2.5 times kørsel fra Malaga lufthavn.
1.5 times kørsel fra Gibraltar lufthavn.

Jagten på dåhjort foregår i verdens største korkplantage, der giver en helt speciel jagtoplevelse blandt de ældgamle korktræer der skaber associationer til Sydafrikas natur. Området består af mindre bjerge og klippesatser, hvorfra potentielle hjorte spottes, for herefter at pürche sig ind på den rigtige hjort. Området er utrolig dyrerigt og foruden jagtbare vildtarter som mouflon, kronvildt, vildsvin og naturligvis dåvildt er området også særlig kendt for sin enorme bestand af gribbe, der er imponerende at iagttage.

Seværdigheder

Oplev det autentiske Andalusien – langt væk fra Costa del Sol og turister. Tag til byen Jerez de la Frontera, der er kendt for sherryen. 

Lidt længere sydvest finder du en af Europas ældste byer, Cadíz, der ligger ud til Atlanterhavet og er rig på både sandstrande, hyggelige andalusiske gader og historie, hvor f.eks. Christopher Columbus sejlede fra byen på sin anden rejse. 

Desuden er byen særligt kendt, da film, der skulle forestille sig at foregå i Havana på Cuba tidligere blev filmet her fremfor det forholdsvist tillukkede kommunistiske Cuba.

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Southeastern ibex

Ronda ibex

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria