Spanienjagtrejser

Om os

Personerne bag Philip Hope Hunting Tours

Vi ønsker at give jagtinteresserede den helt autentiske jagtoplevelse, som vi selv har oplevet den.  

Philip Hope Hunting Tours indehaves af Thomas Kjær. Selskabet drives fra Spaniens solkyst, tæt ved Malaga, hvor Thomas er bosat med sin argentinske kone og deres sønner. Ideen bag Spanien Jagtrejser opstod, efter Thomas selv havde været på jagt flere gange i det spanske, siden han flyttede til landet. 

En jagtrejse i Spanien vil som udgangspunkt altid være ledsaget af Thomas, der både fungerer som turguide men ofte også som PH’er. Med mere end 20 års jagterfaring, heraf 4 år i Spanien, sikrer Thomas at turen og jagten går som planlagt og fortæller indlevelsesrigt omkring jagten, naturen og kulturen i Spanien. 

Vi gør en dyd ud af, at vælge de bedste revirer til hvert enkelt trofæ, og dermed sikre at vi udbyder den absolut højeste kvalitet af jagt i hele landet til vores gæster. Samtidig skal det forstås, at qua vores lokale tilstedeværelse, kan vi tilbyde priser på jagtoplevelser, der normalt vil være en helt anden. Vi vælger altid kvalitet højest, og vi ved samtidig også at service fra start til slut under din oplevelse, er summa summarum. Vi tilbyder derfor jagt i Spanien, Argentina m.fl. til en fair pris og på et service-niveau, der i al beskedenhed er sjælendt set. Spørg blot vores gæster!  

Udover Thomas vil der normalt være en lokal ranger/tracker til stede under jagten. Vi samarbejder med Miquel, Josep, Javier og Ignacio, der alle er PH’er og faste samarbejdspartnere gennem flere år.  

Hos Philip Hope Hunting Tours er en jagtrejse en helhedsoplevelse fyldt med sanseoplevelser og uforglemmelige minder.m

Jagtrejser i hele Spanien

Vi udbyder et væld af spændende jagtrejser i hele Spanien. Philip Hope Hunting Tours tilbyder den helt autentiske oplevelse i fantastisk natur.

Vi tilbyder jagter rundt omkring i Spanien, hvor vores primære fokus er jagter i Pyrenæerne og tæt ved byerne Ronda, Granada, Madrid, Valencia og Alicante. Vi samarbejder med udvalgte jordbesiddere i Spanien og vores faste jagtguider, der kender områderne godt, og som lever op til vores krav til bæredygtig forvaltning af vildt. Det vi selv er faldet for ved jagtoplevelsen i Spanien, er den smukke og foranderlige natur, kombineret med en jagtoplevelse, der mest af alt minder om jagt i venligt lag hjemme i Danmark.

Derudover består det vildt vi går på jagt efter af storslåede dyr, som eksempelvis iberisk råbuk og kronhjort samt f.eks. Ronda og Sierra Nevada (southeastern) ibex, der er kendetegnet ved deres flotte snoede horn. Vi har specialiserede samarbejdspartnere i hele Spanien og kan dermed tilbyde lige præcis det, du som jæger søger i Spanien. Om det er Pyrenæisk gemse, jagt på stenhøns, muflon eller noget helt fjerde så har vi specialet. 

Vi tilbyder udelukkende jagtrejser i Spanien og vi bor selv lokalt – det er derfor vi er bedst og har den højeste kvalitet af jagtrejser her i landet. 

Grundet vores dansk-spanske samarbejde, hvor vores samarbejder er reelle venskaber, er en jagtrejse gennem os ikke som så mange andre. Det er en invitation inden for i vores hverdag og venskaber. 

Vi tilbyder med andre ord ikke kun jagt i Spanien. Vi tilbyder en helhedsoplevelse, der giver en unik måde at opleve landet, naturen og kulturen på.

Bl.a. omtalt i:

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Southeastern ibex

Ronda ibex

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria