Spanienjagtrejser

Spanske vildtarter

Jagtoplevelse i den spanske natur

Hos Spanien Jagtrejser kommer du til at opleve den spanske natur og få en jagtoplevelse ud over det sædvanlige. Det vildt vi går på jagt efter er bl.a. den iberiske kronhjort, dåhjort, muflon, stenbukken fra Ronda, Sierra Nevada, Gredos og Beceite samt gemse og den iberiske råbuk. De er alle typer af vildt, der lever i den spanske natur, enten i bjergene på klippeskråninger eller i skovene. 

På vores jagtrejser kan du derfor komme til at opleve mange af Spaniens smukke landskaber. Alle dyrene bærer hver sit flotte trofæ, som du vil kunne huske tilbage på oplevelsen med. Ønsker du at få skuldermonteret dit trofæ håndterer vi det uden problemer. Vi bruger altid vores faste konservatorer, der er højt estimeret og anerkendte inden for deres hverv.  

Autentisk jagtoplevelse med vores danske guide

Vores faste jagtguide har selv været aktiv skytte i mange år og kender områderne samt dyrene særdeles godt. Han er med til at give oplevelsen ved vores jagtrejser den autencitet og storhed, som mange ønsker at opleve. Derudover kender han dyrenes adfærd og hvordan man bedst kommer på skudhold af dem.  

Derudover vil du blive ledsaget af Thomas, der er vores danske guide, på hele turen. Fra du lander i lufthavnen til det er tid til at vende hjem mod Danmark er Thomas med dig.

Thomas, der er indehaver af Spanien Jagtrejser ApS, har selv gået på jagt i snart 20 år og har jagt sammenkoblet med naturoplevelser som sin altoverskyggende interesse. 

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Southeastern ibex

Ronda ibex

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria

Summary
Jagtrejser til Spanien
Service Type
Jagtrejser til Spanien
Provider Name
Spanien Jagtrejser,
Area
Spanien
Description
Spanien Jagtrejser tilbyder jagtrejser til Nord- og Sydspanien, hvor de bl.a. kan gå på jagt efter Ronda ibex, iberisk kronhjort, Mouflon mm. Vi sikrer dig en autentisk oplevelse i spansk natur med vores lokale jagtguide.