Spanienjagtrejser

Fluefiskeri i Andorra

Fluefiskeri

Andorra er bestemt en af de mest værdsatte destinationer i Pyrenæerne, både for sine vidunderlige landskaber og for sit kommercielle område.

Fiskeri er stadig en af de bedst bevarede hemmeligheder i dette lille land mellem Spanien og Frankrig, næsten udelukkende fisket af en lille gruppe beboere.

Dens floder kan prale af en tæthed af havørreder og bækørreder ud over det sædvanlige, hvilket gør, at alle niveauer af fiskere kan tegne fisk med stor sikkerhed.

Vi vil normalt fiske i højbjergfloder og søer mellem 900 og 2400 meter over havets overflade, krystalklart vand og idylliske landskaber. Floderne i Andorra er kendt for deres høje tæthed af fisk snarere end størrelsen på deres fisk, selvom gennemsnittet af fiskene vil være omkring 25 cm, og de største kan overstige 50 cm i længden.

Indkvartering:

Andorra tilbyder en bred vifte af indkvartering, der dækker enhver smag og pengepung. Du kan vælge det område, du bedst kan lide, da det er en kort tur at krydse landet i bil. Hvis du ønsker det, klarer vi gerne hotelreservationen og tilbyder det, vi anser for bedst egnet alt efter, hvor vi fisker.

Fiskesæson i Andorra:

Fiskesæsonen i Andorra løber fra 15. marts til 20. november for floderne og fra juni til september for søerne.

Alt efter tidspunkt på sæsonen vil fiskeriet være drastisk anderledes, kolde dage og langsommere fiskeri i starten af sæsonen eller meget varme fiskedage om sommeren med meget overfladeaktivitet.

Selvom vi opnår konsekvent fiskeri gennem hele sæsonen, stiger fangsterne fra slutningen af juni til slutningen af sæsonen.

Priser

Pris

Fra 3395 kr./dag

OBS: Alle priser er vejledende og inkl. moms

Inklusiv

2 jagtdage

Trofæafgift

Tilladelser

Jagtlicens

 

Eksklusiv

Jæger: 750 kr. pr. dag / Gæst: 600 kr. pr. dag (inkl. frokost og drikkevarer) 

Andre måltider samt servering af alkohol

Dyrlægegebyr, eksporttilladelse og forsendelsesomkostninger

Aktiviteter efter jagten

Internet, telefonopkald og fax

Fly og transport til/fra lufthavn

Hotel

Eventuelle drikkepenge til professionelle guider og personale

Leje af riffel. (750 kr. pr. dag, inklusiv ammunition)

Konservator (behandling af trofæ) 

  •  På plade 900 kr. 
  • Skuldermonteret: 3.375 kr.

Vilkår og betingelser

Depositummet er ikke refunderbart. Vi vil dog være så vidt muligt være behjælpelige, hvis vores gæst ønsker at få ændret datoen for rejsen.

På tidspunktet for bookingen af datoer, vil 50% af rejsens totalpris (depositummet) blive opkrævet. Restbeløbet for rejsen skal være betalt 60 dage før jagten. Hvis bookingen er sket inden for 60 dage før afrejsen, vil det fulde beløb blive opkrævet. 

Hvis gæsten anskyder et dyr, som ikke bliver fundet, er det påkrævet gæsten at betale beløbet svarende til trofæets fulde pris. I langt de fleste tilfælde vil vores team dog finde det anskudte dyr. 

Jægeren vil have tre fair muligheder pr. trofæ. Efter den tredje mulighed, kan jagten være betragtet som afsluttet. 

Jagtlicens og tilladelser: For at erhverve jagtlicensen og forsikring skal gæsten sende en kopi af pas samt gæstens jagttilladelse mindst 21 dage før rejsen. 

Vores anbefaling til hoteller

Nedenstående ophold er blot vores anbefalinger af hoteller, som ligger i nærheden af forskellige jagtområder. Vores kunder står selv for booking af overnatning. De steder som vi anbefaler ligger alle i en god placering i forhold til steder, hvor vi udbyder jagter.

I Arcos de la Frontera
Parador de Arcos de la Frontera
Mouflon
I Arcos de la Frontera
La Casa de Bovedas Charming Inn
La Casa de Bovedas Charming Inn
Dåhjort i Spanien

Området

2.5 times kørsel fra Malaga lufthavn.
1.5 times kørsel fra Gibraltar lufthavn.

Jagten på dåhjort foregår i verdens største korkplantage, der giver en helt speciel jagtoplevelse blandt de ældgamle korktræer der skaber associationer til Sydafrikas natur. Området består af mindre bjerge og klippesatser, hvorfra potentielle hjorte spottes, for herefter at pürche sig ind på den rigtige hjort. Området er utrolig dyrerigt og foruden jagtbare vildtarter som mouflon, kronvildt, vildsvin og naturligvis dåvildt er området også særlig kendt for sin enorme bestand af gribbe, der er imponerende at iagttage.

Seværdigheder

Oplev det autentiske Andalusien – langt væk fra Costa del Sol og turister. Tag til byen Jerez de la Frontera, der er kendt for sherryen. 

Lidt længere sydvest finder du en af Europas ældste byer, Cadíz, der ligger ud til Atlanterhavet og er rig på både sandstrande, hyggelige andalusiske gader og historie, hvor f.eks. Christopher Columbus sejlede fra byen på sin anden rejse. 

Desuden er byen særligt kendt, da film, der skulle forestille sig at foregå i Havana på Cuba tidligere blev filmet her fremfor det forholdsvist tillukkede kommunistiske Cuba.

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Sierra Nevada stenbuk

Ronda stenbuk

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria