Spanienjagtrejser

De mest stillede spørgsmål

Før afrejsen

Vores gæster skal selv stå for booking af fly, men vi rådgiver selvfølgelig altid om, hvilke lufthavne der ligger i nærheden af jagtdestinationerne. 

Du kan medbringe dit eget våben. Men vær opmærksom på, at flyselskaberne lægger gebyrer på fragten af våbenet. Derfor kan det både blive omkostningsrigt og besværligt. Hos os kan du typisk låne en riffel og den ammunition du skal bruge.

Du kan altid tage din familie med på vores jagtrejser. Familien skal dog være indstillet på, hvad en jagt kommer til at indeholde og at jagten er selve oplevelsen. Det er selvfølgelig muligt for vores gæster at tage ud og opleve byerne i nærheden på egen hånd.  

Man kan altid være uheldig at blive syg før afrejse. Vi anbefaler derfor altid vores gæster at de tegner en rejseforsikring samt afbestillingsforsikring. Så er du sikret, hvis du kommer ud for uheld eller sygdom.  

Det er nødvendigt at du har dansk jagttegn og at du medbringer det under jagten i Spanien, for at kunne deltage.

Medbring altid jagttegn, våbentilladelse og pas. 

Inden afrejse er det en god idé at undersøge, hvor i landet jagten foregår og klimaet omkring den årstid, hvor du vælger at rejse. Om sommeren kan klimaet være meget varmt, men om vinteren kan det være en god idé også at medbringe varmt tøj.

Vores jagtguide taler både godt engelsk og spansk. Derudover vil du som oftest blive ledsaget af PH’er og guide Thomas Kjær, der taler dansk. 

Vi vil altid hente dig i lufthavnen nær destinationen hvor du skal på jagt. Transport til og fra lufthavn er normalt altid inkl. i vores pakkepriser. 

Under rejsen

Hvis du bliver syg under rejsen, anbefaler vi at du kontakter din rejseforsikring. Ofte vil værten kunne være behjælpelig. 

På de fleste destinationer er det muligt at skyde mere vildt, end hvad gæsten har aftalt på forhånd. Det forskellige vildt bliver afregnet efter vores priser her på siden eller som aftalt med Thomas Kjær. 

Vi anbefaler altid vore gæster at tage ekstra ammunition med, mindst 10 patroner. 

Du kan normalt altid låne en riffel af os, hvis dit eget våben går i stykker. På visse revirer opkræver de 100 EUR/dag for leje af våben. 

Det vil altid være gæstens ansvar, hvilket størrelse vildt, som denne skyder. Vores jagtguide har dog mange års erfaring og vil kunne guide dig til den rigtige størrelse. 

Hvis vores gæster anskyder et stykke vildt og dette ikke bliver fundet, vil det koste det samme som et nedlagt stykke vildt. Vores priser kan ses her på siden. 

Vores jagtguide kan ofte være behjælpelig omkring spørgsmål angående fragten af trofæet hjem. Vi håndterer normalt hele processen med at få trofæet leveret til konservator og for hjemsendelsen. 

Med en jagtrejse hos os er alt normalt altid inklusiv. Dvs. vi håndterer hotel, transport, mad etc. 

Vi udbyder kun jagter i områder, hvor der er en god vildtbestand. Dog kan man, som på alle andre jagtrejser, aldrig garantere at det altid kan lykkes at skyde et stykke vildt. Vi opererer med 3-chance-reglen. Dvs. hvis en jæger ikke får tre fair chancer og dermed ikke får nedlagt det ønskede trofæ, har vi ikke opfyldt vores del af aftalen og jægeren vil få tilbagebetaling for sin rejse. 

Det er ofte muligt at tilkøbe flere jagtdage. Du kan spørge vores jagtguide om dette er en mulighed for din rejse.  

Det er ikke muligt at få dele af beløbet refunderet, hvis du selv vælger at tage hjem før tid.  

Efter rejsen

Det er altid den bedste løsning, hvis du kan løse problemet, når du er på stedet. Ellers kan du altid kontakte os med problemet. Noter altid problemerne samt fejl eller mangler inden du rejser fra stedet. Derefter skal du kontakte os straks efter hjemkomst.  

Det kan godt være en lang proces at få fragtet trofæerne. Derfor anbefaler vi altid vores gæster at væbne sig med tålmodighed. 

Du vil få penge tilbage, hvis du har skudt mindre end du har betalt for. Hvis det er anskudt vildt, som ikke er blevet fundet, vil du dog skulle betale den fulde pris for dette stykke vildt. 

Du skal betale for alle de dyr du skyder. Så hvis du skyder mere end du har betalt for, vil du også modtage en ekstra regning for dette. 

Hvis du har beretninger eller billeder, som du gerne vil dele med os, skal du være velkommen til at sende dem. 

Hvis du oplever, at der er sket beskadigelser på dine trofæer, når du modtager dem, skal du kontakte os og trofætransportøren.

Hvis du har modtaget de forkerte trofæer skal du kontakte os og trofætransportøren.