Spanienjagtrejser

Gemse (chamois)

Pyrenæisk gemse & Kantabrisk gemse

Pyrenæisk gemse

Jagten på dette dyr og dets tiltrækningskraft i høje bjerge, gør det til juvelen i Pyrenæerne – det er en drømmejagt. Det svært tilgængelige klippefyldte habitat, højden og det generelt dårlige vejr i høje bjerge gør denne jagt til et af de mest usikre og lidende i enhver form for stalking. Gemsejagt er for os en af de smukkeste og mest givende jagter. Trods de store udfordringer, der typisk vil forekomme, har vores gæster 99% sikkerhed for flere skudchancer. 

Karakteristikaene for den pyrenæiske gemse er:
Skulderhøjde: 74-76 cm. Vægt: 25-41 kg.

Vores jagtområder er placeret på de bedste steder i Pyrenæerne mellem Frankrig og Spanien. Vi har drevet vildtforvaltningen på disse områder i årevis, derfor er jagten i dag så godt som 100% garanteret for at blive en succes.

Fremgangsmåden vil altid være at forfølge dyret, altså pürch. Vi har både områder, der er mere fremkommelige og områder til mere erfarne bjergjægere. Alle jagtområderne er private. Vi råder over mere end 30.000 hektar placeret 2,5 time fra Barcelona lufthavn. 

De bedste datoer for at jage en gammel pyrenæisk gemse er under brunsten, fra midten af oktober til slutningen af november. Det er her de gamle gemser forlader de mere skovklædte områder og går på jagt efter hunnerne. Foråret er også en passende sæson for jagt på dette dyr. De leder efter de første friske skud og går endda ned til bjergbeplantningerne, efter den lange vinter på toppen.

Kantabrisk gemse

De kantabriske gemser og de pyrenæiske gemser er efter manges mening de smukkeste dyr i Spanien. De er samtidig også nogle af de absolut mest populære jagttrofæer i Spanien.

Den kantabriske gemse er den mindste af de 10 underarter af slægten.

Områderne er statslige og private, alle nøje udvalgt, hvor det er let at observere et stort antal dyr på en jagtdag.

Jagtområdet ligger i den kantabriske bjergkæde i det nordlige Spanien, ca. 4 timers kørsel fra Madrid lufthavn.

Vi jager kun den kantabriske gemse i disse to dele af jagtsæsonen for at sikre et flot trofæ:

1 september-15 november (højsæson)

1 juni-15 juli

Priser - Pyrenæisk

Trofæ

CIC point

Pris

Bronze

26.995 kr.

Silver

32.995 kr.

OBS: Alle priser er vejledende

Gold

43.995 kr.

Antal jagtdage

2

Priser - Kantabrisk

Trofæ

CIC point

Pris

OBS: Alle priser er vejledende

Limitless

32.995 kr.

Antal jagtdage

2

Inklusiv

2 jagtdage

Trofæafgift

Tilladelser

Jagtlicens

 

Eksklusiv

Jæger: 750 kr. pr. dag / Gæst: 600 kr. pr. dag (inkl. frokost og drikkevarer) 

Andre måltider samt servering af alkohol

Dyrlægegebyr, eksporttilladelse og forsendelsesomkostninger

Aktiviteter efter jagten

Internet, telefonopkald og fax

Fly og transport til/fra lufthavn

Hotel

Eventuelle drikkepenge til professionelle guider og personale

Leje af riffel. (750 kr. pr. dag, inklusiv ammunition)

Konservator (behandling af trofæ) 

  •  På plade 900 kr. 
  • Skuldermonteret: 3.375 kr.

Vilkår og betingelser

Depositummet er ikke refunderbart. Vi vil dog være så vidt muligt være behjælpelige, hvis vores gæst ønsker at få ændret datoen for rejsen.

På tidspunktet for bookingen af datoer, vil 50% af rejsens totalpris (depositummet) blive opkrævet. Restbeløbet for rejsen skal være betalt 60 dage før jagten. Hvis bookingen er sket inden for 60 dage før afrejsen, vil det fulde beløb blive opkrævet. 

Hvis gæsten anskyder et dyr, som ikke bliver fundet, er det påkrævet gæsten at betale beløbet svarende til trofæets fulde pris. I langt de fleste tilfælde vil vores team dog finde det anskudte dyr. 

Jægeren vil have tre fair muligheder pr. trofæ. Efter den tredje mulighed, kan jagten være betragtet som afsluttet. 

Jagtlicens og tilladelser: For at erhverve jagtlicensen og forsikring skal gæsten sende en kopi af pas samt gæstens jagttilladelse mindst 21 dage før rejsen. 

Vores anbefaling til hoteller

Nedenstående ophold er blot vores anbefalinger af hoteller, som ligger i nærheden af forskellige jagtområder. Vores kunder står selv for booking af overnatning. De steder som vi anbefaler ligger alle i en god placering i forhold til steder, hvor vi udbyder jagter.

I Arcos de la Frontera
Parador de Arcos de la Frontera
Mouflon
I Arcos de la Frontera
La Casa de Bovedas Charming Inn
La Casa de Bovedas Charming Inn
Dåhjort i Spanien

Området

2.5 times kørsel fra Malaga lufthavn.
1.5 times kørsel fra Gibraltar lufthavn.

Jagten på dåhjort foregår i verdens største korkplantage, der giver en helt speciel jagtoplevelse blandt de ældgamle korktræer der skaber associationer til Sydafrikas natur. Området består af mindre bjerge og klippesatser, hvorfra potentielle hjorte spottes, for herefter at pürche sig ind på den rigtige hjort. Området er utrolig dyrerigt og foruden jagtbare vildtarter som mouflon, kronvildt, vildsvin og naturligvis dåvildt er området også særlig kendt for sin enorme bestand af gribbe, der er imponerende at iagttage.

Seværdigheder

Oplev det autentiske Andalusien – langt væk fra Costa del Sol og turister. Tag til byen Jerez de la Frontera, der er kendt for sherryen. 

Lidt længere sydvest finder du en af Europas ældste byer, Cadíz, der ligger ud til Atlanterhavet og er rig på både sandstrande, hyggelige andalusiske gader og historie, hvor f.eks. Christopher Columbus sejlede fra byen på sin anden rejse. 

Desuden er byen særligt kendt, da film, der skulle forestille sig at foregå i Havana på Cuba tidligere blev filmet her fremfor det forholdsvist tillukkede kommunistiske Cuba.

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Sierra Nevada stenbuk

Ronda stenbuk

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria