Spanienjagtrejser

Iberisk råbuk

Iberisk råbuk

Den iberiske råbuk lever i det meste af Spanien og vi har revirer spredt ud over det meste af landet. Dog foretrækker vi selv at jage den iberiske råbuk i Pyrenæerne, da jagten her kun kan beskrives som helt fantastisk og unik. At jage en råbuk i de høje bjerge er en oplevelse den kræsne råbukke jæger bør opleve. 

En iberisk råbuk er typisk noget større af krop end den danske, og ligeledes har den ofte en noget større opsats. Den iberiske råbuk er utroligt sky og kan være en prøvelse at komme på skudhold af i de tætte skove og buskadser.   

Den iberiske råbuk, ligner ganske vidst sin fætter i Danmark og resten af Europa men dens adfærd er ganske anderledes. Den er utroligt sky, har et kortere kranie og dens kæbeparti er typisk noget bredere. Derudover er populationen ganske lille og den lever i tætbevoksede skove. Den iberiske råbuk er derfor blandt kendere den sublime råbuk i Europa, da den bestemt er et særligt trofæ. Vi nedlægger udelukkende selektivt udvalgte råbukke på pürch. Derfor nedlægger vi på vores revirer kun medaljebukke og enkelte returbukke. 

OBS: Vi har også mulighed for at tilbyde råbukkejagt i Sydfrankrig. Forhør os nærmere omkring dette. 

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere ledige licenser, da al jagt i Spanien er styret ud fra antallet af licenser, det enkelte revir bliver tildelt årligt. Dette er grunden til at vores antal af jagtlicenser er meget begrænsede.

Priser

Trofæ

CIC point

Pris

Bronze

105,00 – 114,99

24.995 kr.

Silver

115,00 – 129,99

29.995 kr.

OBS: Alle priser er vejledende

Gold

130,00 – 159,99

35.995 kr. 

Antal jagtdage

2-3

Inklusiv

3 jagtdage

Trofæafgift

Tilladelser

Jagtlicens

 

Eksklusiv

Jæger: 1.425 kr. pr. dag / Gæst: 900 kr. pr. dag (inkl. frokost og drikkevarer)

Andre måltider samt servering af alkohol

Dyrlægegebyr, eksporttilladelse og forsendelsesomkostninger

Aktiviteter efter jagten

Internet, telefonopkald og fax

Fly og transport til/fra lufthavn

Hotel

Eventuelle drikkepenge til professionelle guider og personale

Leje af riffel. (750 kr. pr. dag, inklusiv ammunition)

Konservator (behandling af trofæ)    

  •  På plade 900 kr. 
  • Skuldermonteret: 3.375 kr.

Vilkår og betingelser

Depositummet er ikke refunderbart. Vi vil dog være så vidt muligt være behjælpelige, hvis vores gæst ønsker at få ændret datoen for rejsen.

På tidspunktet for bookingen af datoer, vil 50% af rejsens totalpris (depositummet) blive opkrævet. Restbeløbet for rejsen skal være betalt 60 dage før jagten. Hvis bookingen er sket inden for 60 dage før afrejsen, vil det fulde beløb blive opkrævet. 

Hvis gæsten anskyder et dyr, som ikke bliver fundet, er det påkrævet gæsten at betale beløbet svarende til trofæets fulde pris. I langt de fleste tilfælde vil vores team dog finde det anskudte dyr. 

Jægeren vil have tre fair muligheder pr. trofæ. Efter den tredje mulighed, kan jagten være betragtet som afsluttet. 

Jagtlicens og tilladelser: For at erhverve jagtlicensen og forsikring skal gæsten sende en kopi af pas samt gæstens jagttilladelse mindst 21 dage før rejsen. 

Vores anbefaling til hoteller

Nedenstående ophold er blot vores anbefalinger af hoteller, som ligger i nærheden af forskellige jagtområder. Vores kunder står selv for booking af overnatning. De steder som vi anbefaler ligger alle i en god placering i forhold til steder, hvor vi udbyder jagter.

I Algeciras
Las Bambalinas
Museo Guggenheim Bilbao
Iberisk råbuk i Spanien

Området

2.5 times kørsel fra Malaga lufthavn.
1.5 times kørsel fra Gibraltar lufthavn.

Jagten på dåhjort foregår i verdens største korkplantage, der giver en helt speciel jagtoplevelse blandt de ældgamle korktræer der skaber associationer til Sydafrikas natur. Området består af mindre bjerge og klippesatser, hvorfra potentielle hjorte spottes, for herefter at pürche sig ind på den rigtige hjort. Området er utrolig dyrerigt og foruden jagtbare vildtarter som mouflon, kronvildt, vildsvin og naturligvis dåvildt er området også særlig kendt for sin enorme bestand af gribbe, der er imponerende at iagttage.

Seværdigheder

Oplev det autentiske Andalusien – langt væk fra Costa del Sol og turister. Tag til byen Jerez de la Frontera, der er kendt for sherryen. 

Lidt længere sydvest finder du en af Europas ældste byer, Cadíz, der ligger ud til Atlanterhavet og er rig på både sandstrande, hyggelige andalusiske gader og historie, hvor f.eks. Christopher Columbus sejlede fra byen på sin anden rejse. 

Desuden er byen særligt kendt, da film, der skulle forestille sig at foregå i Havana på Cuba tidligere blev filmet her fremfor det forholdsvist tillukkede kommunistiske Cuba.

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Sierra Nevada ibex

Ronda ibex

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria