Spanienjagtrejser

Iberisk kronhjort

Iberisk kronhjort

Den iberiske kronhjort er den største hjorteart i Spanien og ligner meget sin slægtning i Danmark. Kronhjorten er genkendelig på sit store flotte gevir og rødbrune dragt. Den iberiske kronhjort lever i flok, og brunsttiden er karakteriseret af kronhjortens brøl, der kan høres i de spanske skove. At sidde på en bjergtop og lytte til hjortenes brøl, alt imens solen går stille ned bag bjergene i horisonten, er i sig selv en oplevelse man sent glemmer. 

Jagten på kronhjort foregår normalt som pürch med 1:1 guide, hvor en til to spottere hjælper til, ved at placere sig strategisk på bjergsider rundt omkring på reviret. Vi har områder i Pyrenæerne, der indbyder til vanskelig bjergjagt og derudover områder tæt ved Alicante, Murica, Ciudad Real og Malaga, hvoraf de sidstnævnte indbyder til let fysisk krævende jagt i meget smukt landskab. Generelt i Spanien, er landskabet bakket og der bliver gået meget i løbet af en dag. 

Jagten på kronhjort i Spanien kan ikke sammenlignes med jagt på kronhjort i eksempelvis Skotland eller Polen, som også hver især er unikke oplevelser. Jagten i Spanien kan bedst beskrives som eksotisk, som var man på jagt i Sydafrika, men blot kun få timers flyrejse fra Danmark. Desuden har hjortenes gevir i Spanien ofte en særlig karakteristisk farve, som skyldes vegetationen. Den iberiske kronhjorts trofæ vejer typisk noget mindre end en centraleuropæisk hjort og vil dermed typisk veje omkring 6-8 kg og maksimalt få 16-18 prosser. 

Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere ledige licenser, da al jagt i Spanien er styret ud fra antallet af licenser, det enkelte revir bliver tildelt årligt. Dette er grunden til at vores antal af jagtlicenser er meget begrænsede.

Priser

Trofæ

CIC point

Pris

Representive

<165,00

16.995 kr.

Bronze

165,00 – 172,99

19.995 kr.

Silver

173,00 – 179,99

25.995 kr.

OBS: Alle priser er vejledende

Gold

>180,00

30.995 kr.

Antal jagtdage

Representative/Bronze 2 dage

Silver/Gold 3 dage

Inklusiv

Representive/Bronze 2 dage

Silver/Gold 3 dage

Trofæafgift

Tilladelser

Jagtlicens

Eksklusiv

Jæger: 750 kr. pr. dag / Gæst: 600 kr. pr. dag (Inkl. frokost og drikkevarer)

Andre måltider samt servering af alkohol

Dyrlægegebyr, eksporttilladelse og forsendelsesomkostninger

Aktiviteter efter jagten

Internet, telefonopkald og fax

Fly og transport til/fra lufthavn

Hotel

Eventuelle drikkepenge til professionelle guider og personale

Leje af riffel. (750 kr. pr. dag, inklusiv ammunition)

Konservator (behandling af trofæ) 

  •  På plade 900 kr. 
  • Skuldermonteret: 3.375 kr.

Vilkår og betingelser

Depositummet er ikke refunderbart. Vi vil dog være så vidt muligt være behjælpelige, hvis vores gæst ønsker at få ændret datoen for rejsen.

På tidspunktet for bookingen af datoer, vil 50% af rejsens totalpris (depositummet) blive opkrævet. Restbeløbet for rejsen skal være betalt 60 dage før jagten. Hvis bookingen er sket inden for 60 dage før afrejsen, vil det fulde beløb blive opkrævet. 

Hvis gæsten anskyder et dyr, som ikke bliver fundet, er det påkrævet gæsten at betale beløbet svarende til trofæets fulde pris. I langt de fleste tilfælde vil vores team dog finde det anskudte dyr. 

Jægeren vil have tre fair muligheder pr. trofæ. Efter den tredje mulighed, kan jagten være betragtet som afsluttet. 

Jagtlicens og tilladelser: For at erhverve jagtlicensen og forsikring skal gæsten sende en kopi af pas samt gæstens jagttilladelse mindst 21 dage før rejsen. 

Vores anbefaling til hoteller

Nedenstående ophold er blot vores anbefalinger af hoteller, som ligger i nærheden af forskellige jagtområder. Vores kunder står selv for booking af overnatning. De steder som vi anbefaler ligger alle i en god placering i forhold til steder, hvor vi udbyder jagter.

I Cervera de Pisuerga
Parador de Cervera de Pisuerga
Parador de Cervera de Pisuerga
Kronhjort2

Området

Hos Spanien Jagtrejser har du mulighed for at opleve jagt på kronhjort i flere forskellige områder i Nord- og Sydspanien. 

Valget af område afhænger af dine præferencer, sæsonen og trofæstørrelsen. Vi jager i provinserne Cádiz, Palencia, Córdoba og Cácares. 

Alt afhængigt af området vil man flyve til Malaga eller Bilbao og køre 2-2.5 time derfra til reviret. 

I disse naturskønne områder i Nord- og Sydspanien finder man en fantastisk kombination af bjergkæder, søer og skove.

Oplev f.eks at jage i bjergene Picos de Europa (Nord).
Foruden jagt i spektakulære omgivelser, kan du udforske det fantastiske lokale landskab og de velbevarede eksempler på romersk kunst. I dette område vil du have rig mulighed for at udforske det castillianske køkken, der er særlig kendt for kød grillet over kul (asado) og deres højkvalitets vine fra området.

Seværdigheder

Baskerlandet er kendt for en række seværdigheder, hvor storbyen Bilbao ofte vil være en naturlig del af de flestes rejseprogram. I Bilbao kan du eksempelvis opleve det imponerende bygningsværk og museum Museo Guggenheim Bilbao.

Iberisk kronhjort

Dåhjort

Muflon

Iberisk råbuk

Southeastern ibex

Ronda ibex

Gredos ibex

Beceite ibex

Gemse (chamois)

Mankefår

Stenhøns & Vagtel

Monteria